Klantgerichte online dienstverlening

De huurder centraal

Klantgerichte online dienstverlening

Wat hebben jouw huurders nodig?

Waar moet je website voor deze doelgroep aan voldoen? Om klantgericht te kunnen werken moet je eerst inzicht krijgen in de behoeften van jouw doelgroep.

Have A Nice Day heeft al voor diverse woningcorporaties dergelijke vragen beantwoord en daar vorm aan gegeven. Hoe? We kijken samen met de klant naar de persona’s en hoe de online dienstverlening daar op aansluit. Met die gegevens steken we je website in een nieuwe jas voor een optimale online dienstverlening. 

Online dienstverlening, op maat gemaakt.

Weten wat we voor jouw corporatie kunnen betekenen? Neem nu vrijblijvend contact op, we helpen je graag!

The big Picture

Je website onder de loep

We starten met een grondige analyse van de performance van de huidige website. Dit verschaft nuttig inzicht in het online gedrag van de doelgroep.

We nemen de belangrijkste content op de website onder de loep. Wat is echt belangrijk om te behouden? Wat is relevant maar kan anders ingevuld worden? Wat is overbodig? We kijken naar "the big picture” om een compleet beeld te krijgen van de inzet van online middelen in de communicatie naar huurders.

Je website onder de loep
Wie zijn je huurders?
Klantreis

Wie zijn je huurders?

Wie is je doelgroep en wat beweegt je doelgroep? De gedefinieerde persona's worden gekoppeld aan de klantreis. Welke behoeften hebben zij in welke fase van zijn of haar reis naar een oplossing. En hoe komen zij tot een evaluatie en een uiteindelijke beslissing? Dit brengen we in kaart en levert waardevolle informatie op in een overzichtelijke matrix.

Techniek & Design

Van concept tot vormgeving

De output van de voorgaande stappen stelt ons in staat om de online communicatie strategie verder vorm te geven. Dit doen we in de vorm van wireframes naar uiteindelijk visual designs.

Resultaat: een zeer gebruiksvriendelijke responsive website in een moderne jas. Beter geïndexeerd en volledig in lijn met de behoeften van jouw doelgroep. Klant- en aanbodcommunicatie zijn volledig ondergebracht in één omgeving.

Van concept tot vormgeving
mockup actium total.jpg

Samenwerkingen waar we trots op zijn:

logo actium 177.png
logo Waterweg-Wonen 177.png
logo wooncomp 177.png
logo woningstichting 177.png

Meer weten?

Nieuwsgierig naar wat wij voor jouw woningcorporatie kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak met Frans Coppens. Hij vertelt je graag alles wat mogelijk is.

Frans Coppens

Frans Coppens

Business Development Manager

Tick, tock, tick, tock..