Grow your online business

Online marketing.

CRO - Conversie optimalisatie
SEO - Zoekmachine optimalisatie
SEA - Advertising & Display
Content - strategie en mapping

Online marketing.

Krijg jij genoeg relevante bezoekers naar je website? Hoe weten bezoekers waar je merk voor staat, wat jouw 'unique selling points' zijn en of je product of dienst überhaupt bestaat? Met online activatie genereren we bezoekers naar je site.  

Onder 'Online Marketing' verstaan wij alle inspanningen die erop gericht zijn om via verschillende externe bronnen relevante bezoekers te genereren. Dat kan bijvoorbeeld door middel van social media, zoekmachinemarketing, e-mailmarketing en inzet van display-netwerken.

Online Marketing begint bij ons altijd met een nulmeting, bij de start van ieder traject. Een website of online platform is wat ons betreft nooit 'af'. Ons vakgebied is een continue cyclus van bedenken, maken, meten en verbeteren.

CRO - Conversie optimalisatie.

Rendement halen uit je investering, dat is wat telt. De ROI, of return on investment. Conversie optimalisatie draagt bij aan een hoger rendement, en is daarom van groot belang. 
Elk facet van je website, en zelfs van de weg naar je website toe, heeft impact op je conversie. Komt een bezoeker op een pagina die aansluit bij je advertentie? Kan de gebruiker op je site makkelijk een contactaanvraag doen, of een product bestellen? 

Conversie optimalisatie kan van invloed zijn op je organisatie, houd daar rekening mee. Stel dat je geen adresgegevens vraagt bij een bestelling, waardoor de conversie omhoog gaat... waar ga je dan je bestelling afleveren? Kortom: maak je conversie niet 'the holy grail', maar onderdeel van je bedrijfsprocessen. 

Hoe? Daar kunnen wij je bij helpen!

CRO - Conversie optimalisatie.
SEO - Zoekmachine optimalisatie.

SEO - Zoekmachine optimalisatie.

Miljoenen mensen zoeken dagelijks online naar producten of diensten en maken daarbij voor 90% van de gevallen gebruik van zoekmachines zoals Google. Binnen deze zoekmachines kunnen gebruikers kiezen uit de betaalde (gesponsorde) resultaten aan de rechterkant en de objectieve, gratis resultaten aan de linkerkant. 

SEA - Zoekmachine adverteren.

Naast de organische zoekresultaten biedt Google de mogelijkheid om te adverteren in zoekresultaten via Google Adwords. Dit is een manier van adverteren waarmee we zeer snel een enorm potentieel aan klanten en/of bezoekers kunnen bereiken. In combinatie met display en banners neemt de relevantie alleen maar toe. Non-profit of goed doel?

Google Ad Grants!
Google Ad Grants is een programma waarmee Google je als non-profitorganisatie helpt je online beter te profileren. Voldoe je aan een ANBI of SSBI status en ben je een vereniging of stichting? Dan voorziet Google je via dit Ad Grants programma van een maandelijks AdWords tegoed van 10.000,- US dollar! Of je het tegoed krijgt, wordt beoordeeld door TechSoup.

Lees hoe we je helpen bij het regelen van Google Ad Grants.
SEA - Zoekmachine adverteren.
Display-marketing en bannercampagnes.

Display-marketing en bannercampagnes.

Banners zijn visuele- of videoadvertenties die we (via netwerken als Criteo) plaatsen op websites met veel bezoekers om mensen te verleiden naar jouw product of website. We kunnen banners koppelen aan specifieke zoektermen van bezoekers. Maar wat is het rendement van online advertising? Wat werkt? En wat niet? Wij ontzorgen onze klanten met het meten, inkopen, onderhandelen en produceren van volledige online campagnes. We gebruiken regelmatig banners voor het vergroten van naamsbekendheid. Banners kunnen, mits goed ingezet, een flinke bijdrage leveren aan conversie naar je product of dienst. 

E-mail marketing.

E-mailmarketing is en blijft de meest renderende vorm van online marketing, mits het op de juiste (lees: voor de doelgroep relevante) manier wordt ingezet. Voldoet e-mail marketing aan die voorwaarde dan kan het de loyaliteit en het bereik naar nieuwe en bestaande klanten sterk vergroten en direct bijdragen aan meer verkoop. Kortom: het is goedkoop, goed meetbaar en zeer effectief!

Wij kunnen voor jou het beheer van de e-mail marketingcampagnes volledig of gedeeltelijk overnemen. We ondersteunen bij het ontwerp en maken van nieuwsbrieven en segmenteren op klantgroepen. Vervolgens kunnen we ondersteunen bij het in lijn brengen van de content kalender en marketing kalender en door middel van personalisatie, 'een-op-een communicatie' bieden aan verschillende doelgroepen tegelijkertijd. 

Lees verder over e-mail marketing.
E-mail marketing.
Statistiek.

Statistiek.

Heb je een goed beeld van de prestaties van je website of online marketing? Meet je de bezoekers en hun bezoekduur? Waar haken ze af? Have A Nice Day  heeft goed zicht op webstatistieken en we gebruiken deze vooraf, tijdens en na het ontwikkelen en optimaliseren van je website.

Op basis van samen vastgestelde doelen en kpi's kijken we samen naar knelpunten, aderlatingen en uitblinkers van je website en je online campagnes. Een continu proces, dus loopt de campagne niet zoals beoogd of juist beter, in alle gevallen blijven we optimaliseren. Volgens ons de enige manier om een goede, open relatie op te bouwen. 

Social business: social media-marketing.

Social media-marketing biedt de mogelijkheid om populaire media zoals LinkedIn, Facebook, Twitter, Flickr en YouTube effectief in te zetten. Door slim gebruik te maken van deze kanalen kun je mensen verleiden om een bezoek te brengen aan je website. Wij helpen organisaties bij de integratie van social marketing in hun organisatie, én het stimuleren van medewerkers zodat ze daarin een structurele bijdrage kunnen leveren aan je organisatie. 

 

Social business: social media-marketing.
Contentstrategie en contentmapping.

Contentstrategie en contentmapping.

Deel je een blog op je site, of een nieuwsgedeelte mee in je marketingkanalen? Al eens nagedacht over het schrijven van specifieke content voor een kleine doelgroep of het maken van mooie infographics? Webredactie is voor ons gesneden koek. Contentcreatie kan onderdeel zijn van één campagne of van een jaarlijks doel. Wij gebruiken jouw producten en diensten om interessante inhoud voor de doelgroep te schrijven. Deze inhoud kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden: social media, bloggen of zoekmachineoptimalisatie. 

Lees meer over contentcreatie.

Full service digital agency.

Klopt. Full service digital agency klinkt overdreven, maar zo noemen ze ons vaak. Voordeel is dat je ons alles kunt vragen. Bij de expertises hieronder mag je rekenen op slimme antwoorden.

Tick, tock, tick, tock..