Design is not the answer.

But it is a crucial part of your online success.

Design is how things work.

De ideale digitale experience van je bezoekers is heilig voor onze designers. We betrekken onze designers daarom vanaf het allereerste moment tot ver na oplevering bij elk project. We ontwerpen alles altijd met een sterke businesscase, heldere persona's en een scherpe merkpositionering als uitgangspunt. Zijn die er niet, dan gaan we daar samen mee aan de slag. Want zonder heldere vertrekpunt is design alleen maar mooi. Wil je jouw markt veroveren? Ga dan uit van je klant en zijn behoeften, dan wordt de ervaring altijd beter. 

Have-A-Nice-Day-create-design-wide.jpg (1)
Create

Van idee naar concept.

Met de merkpositionering die je aanlevert of die wij samen met je ontwikkelen, gaan we aan de slag. Hoe praat het merk met je bezoekers? Op basis van persona's en gebruikerservaringen ontwikkelen we de gebruikerservaring. Ofwel het UX. Vanuit het UX concept gaan we via een doordachte sitemap, naar wireframe design (de schematische uitwerking van jouw platform) en ontwerpen uiteindelijk ook de visuele uitstraling en animaties van je site.

Interactie ontwerp / UX design.

Het interactieontwerp kan in feite gezien worden als een schematische weergave van de website waarin onder meer concept, functionaliteiten en navigatie gedefinieerd worden. Moet de nadruk liggen op informeren of inspireren? Richten we conversie primair op het genereren van 'leads' uit de geïnteresseerde bezoekers, of is het voornaamste doel directe verkoop? Deze keuzes maken we samen met jou in het interactieontwerp.

Interactie ontwerp / UX design.
Visueel ontwerp.

Visueel ontwerp.

Nu komt het allemaal samen: de statistieken, het onderzoek, de klantbehoeften, eisen en wensen worden zichtbaar. Dat zijn de ingrediënten voor het visuele ontwerp. We kijken samen naar hoe we visueel het verhaal van je dienst of product kunnen overbrengen. Het visueel ontwerp geeft dus een concreet beeld van hoe je website er straks uit gaat zien.

Styleguide.

De grafische, technische en tekstuele aspecten van je website leggen we vervolgens vast in een zogenoemde 'style guide'. Dit digitale bestand is ideaal als uitgangspunt voor verschillende andere uitingen die je misschien wilt gebruiken in je marketingstrategie, zoals brochures, advertenties of specifieke acties. Zo creëer je als organisatie consistentie in je communicatie. Mochten we een totale herpositionering samen met je ontwikkelen, dan ontstaat er een volledige 'brandguide'. Daar vertellen we meer over bij Branding.

Styleguide.
Laat je online boodschap landen.

Laat je online boodschap landen.

Hoe komen bezoekers naar je website? We moeten er in ieder geval voor zorgen dat jouw nieuwe concept snel naamsbekendheid opbouwt en goed gevonden wordt. Daarbij is het van belang om de boodschap helder te krijgen met een sterke contentstrategie, maar ook om de juiste kanalen in te zetten om die boodschap te laten landen. Wij denken mee over de inzet van verschillende middelen - online én offline - om dit te realiseren. We ontwikkelen naast het creatieve concept ook een doordachte flow voor je campagne. En monitoren continu de resultaten.

Meer weten?

Zonder helder vertrekpunt is design alleen maar mooi. Kom er eens over praten.

Joris van Ekert

Joris van Ekert

Creative Director / Partner

Full Service digital agency.

Klopt. Full service digital agency klinkt overdreven, maar zo noemen ze ons vaak. Voordeel is dat je ons alles kunt vragen en mag je rekenen op slimme antwoorden.

 

Terug naar UX & visual design

Tick, tock, tick, tock..