Over Ons

Let's make
something awesome.

Over Ons

Brabantse nuchterheid.

Grenzeloze ambitie

We zijn een bureau dat gaat voor resultaat. Samen zoeken we de grenzen van digital op, zodat jij jouw markt kunt veroveren. Stellen we jouw klanten en hun ervaring centraal in alles wat we doen. Hoe? Door slimmer te werken dan de rest. Vanaf dag 1 gaan we zonder reserves samen voor jouw doelen. Of daar nu alleen een social media strategie voor nodig is of dat je volledige bedrijfsvoering wilt omvormen naar digitale dienstverlening. We zetten vandaag de eerste stap en maken er samen iets geweldigs van.

Have-A-Nice-Day-stiltecabine-samenwerking.jpg

Wij willen niet per se het grootste bureau zijn.

We zijn gedreven en nuchter. Willen liever het slimste dan het het grootste bureau zijn. We zijn hongerig en willen samen met jouw organisatie groeien. Door slimmer, sneller en 100% vanuit de eindgebruiker te denken. Door geweldige platformen voor merken en organisaties te designen, te bouwen en te optimaliseren. 

Alle kaarten open op tafel.

We hebben een andere blik op ‘hoe we dingen doen’, omdat wij geloven dat jij als klant uiteindelijk altijd slimmer wil zijn dan je concurrenten. We zitten daarvoor echt samen met klanten aan tafel en challengen je om de allerbeste klantgerichte oplossingen te ontwikkelen. Geen dubbele agenda’s. Alle kaarten open op tafel dus.

We zijn nooit klaar met projecten en met onze eigen ontwikkeling. We groeien graag mee met onze klanten. Zonder afhankelijk te zijn van langdurige 'strategische samenwerkingsverbanden'. Vooral niet, omdat we graag veel verder gaan dan online producten. Wij slagen er in je bedrijf anders te laten denken. Daarbij is het cruciaal dat we naar buiten blijven kijken.

Have-A-Nice-Day-discipines-fases.png

This is how we do it.

01 Discover.
01

Discover.

In enkele sessies stellen we alle vragen die gesteld moeten worden en pluizen we de beschikbare data uit. Daarbij zetten we je klanten volledig centraal en kijken wat nodig is om je digitale ambities te realiseren. Zo komen we tot uitgangspunten waar we op kunnen bouwen.

02 Create.
02

Create.

Creatie en techniek voeden elkaar vanaf dag 1, door ze letterlijk in één ruimte bij elkaar te brengen. Zo stimuleren technische restricties en mogelijkheden juist nieuwe ideeën en staat alles in dienst van de optimale gebruikservaring.

03 Build.
03

Build.

Bouwen doen we liefst Agile. In eigen huis met ons flinke team Umbraco CMS en Episerver architecten en developers. De gecertificeerde Scrummasters zorgen voor grip op voortgang en resultaat: alles werkt precies zoals we dat hiervoor met je samen bepalen tijdens het totale traject. Dat we net zo agile aanpakken als jij aankunt.

04 Grow.
04

Grow.

Online marketeers zijn erbij vanaf moment 1. Je site is live, het begin van een continu proces van activatie, conversie en optimalisatie. Je leert van elk contactmoment. We sturen bij op basis van harde cijfers, kennis én gevoel voor commercie. Naast alle data-analyse is er altijd ruimte voor creativiteit om de klantverwachting in elke fase van de customer journey te overtreffen.

Discover. Create. Build. Grow.

Namedropping doesn't solve your problem.

Natuurlijk is het fijn om voor grote merken te werken, maar voor ons telt vooral de waarde die we kunnen toevoegen voor jou als klant. Denk je digitaal of sta je open voor nieuwe mogelijkheden om jouw organisatie blijvend te laten groeien? Dan zijn wij meteen enthousiast. Net zoals over deze cases natuurlijk.

klokgroep-case-header.jpg
liv-case-header.jpg
createment-case-header-krijtwand.jpg
homepage-cadac.jpg

Onze core values zeggen hoe we de dingen doen.

01 Committed
01

Committed

Als je ons erbij haalt, gaan we er meteen vol in. Natuurlijk, om je verwachtingen te overtreffen. Maar onze betrokkenheid gaat verder dan dat. Diep van binnen willen we alleen het beste werk afleveren. Iets om trots op te zijn. Waarom energie verspillen aan iets middelmatigs, als je samen iets geweldigs kunt maken!

02 Curious
02

Curious

Ontembare nieuwsgierigheid is wat ons drijft. We zijn benieuwd naar jou en je doelen. En we willen altijd weten hoe alles werkt. De laatste digitale technieken, nieuwe marktbewegingen, onverwacht klantgedrag. Hoe kunnen we daar morgen nog beter op inspelen dan vandaag, daar gaat het om.

03 Close
03

Close

Eén team, één doel. Als je intensief samenwerkt, vervagen de grenzen tussen jouw belang als opdrachtgever en ons belang als digitaal bureau. We delen kennis, inzichten, sterktes en successen, maar ook verbeterpunten en mislukte experimenten. Daar leren we van en het brengt ons nóg dichter bij elkaar.

04 Fair
04

Fair

Wij geloven dat je krijgt wat je geeft. Daarom zijn we eerlijk en integer. Er zijn voor ons geen taboes, geen dubbele agenda’s. Zo zijn we volledig transparant over cijfers, uurtarieven en marges – hebben we dat maar gehad. Kunnen we daarna echt samen optrekken.

Committed Curious Close Fair

Take a look.

Maak kennis met het team van online specialisten. Een beetje gek, maar stuk voor stuk bezeten van hun vak.

Tomas Dankers

Tomas Dankers

Consultant & Scrummaster

Joris van Ekert

Joris van Ekert

Creative Director / Partner

Nicole Vermulst

Nicole Vermulst

Online Marketeer

Sander Kouwenberg

Sander Kouwenberg

Business Developer

Koen van Ras

Koen van Ras

Frontend & Backend Developer

Quirine Vis-Akihary

Quirine Vis-Akihary

Support Coördinator & planning

Martijn Vervoordeldonk

Martijn Vervoordeldonk

Kapitein

Frans Coppens

Frans Coppens

Business Development Manager

William Parr

William Parr

Backend Developer

Hans Bodde

Hans Bodde

Coördinator Operations

Lieke Heijne

Lieke Heijne

Frontend Developer

Dennis van Gent

Dennis van Gent

Consultant

Martijn de Wolf

Martijn de Wolf

Backend & Frontend Developer

Joep Snijders

Joep Snijders

Designer & Frontend Developer

Anouk van der Burgt

Anouk van der Burgt

Project Manager

Matthijs van Son

Matthijs van Son

UX / Visual Designer

Luc Awater

Luc Awater

Frontend Developer

Michiel de Nijs

Michiel de Nijs

Creative Director / Partner

Ward van den Heuvel

Ward van den Heuvel

Online Marketeer

Lizette Overman

Lizette Overman

Office Manager

Robbert Morsink

Robbert Morsink

Lead Project Manager

Sander van de Pas

Sander van de Pas

Backend Developer

Sabine van Vugt

Sabine van Vugt

Finance

Milan Vogels

Milan Vogels

Frontend Developer

Simone Dissel

Simone Dissel

People operations

Jeroen Mink

Jeroen Mink

Lead Developer & Architect

Henk Vervoordeldonk

Henk Vervoordeldonk

Planning & Content Management

Pepijn Gieles

Pepijn Gieles

UX / Visual Designer

Werken bij Have A Nice Day

We geloven, geïnspireerd door Zappos, dat jouw softskills en de cultuurmatch belangrijker is dan de hard skills die je meebrengt. 

have-a-nice-day-play-wide.jpg
Tick, tock, tick, tock..