Support

Support

Support

Your wish

= our command

Na het lanceren van de website houdt onze betrokkenheid niet op. Wij streven naar een langdurige samenwerking en optimale ondersteuning. En daarvoor hebben wij de volgende diensten ontwikkeld:

Service desk

Service desk

Wij vinden het belangrijk om je ook na lancering van je website goed van dienst te zijn. Daarom bieden wij onze opdrachtgevers een snelle toegang tot ons deskundige service team. Zij verhelpen storingen, beantwoorden je vragen en voeren gewenste uitbreidingen en verbeteringen door. Service is geen optie, het is gewoon onze manier van werken.

Rendement WebTeam

Wanneer je website is gelanceerd en de eerste online marketingcampagnes zijn gestart blijven er mogelijkheden over om meer rendement te genereren. Ons service en support team verzorgt op aanvraag maandelijks alle statistieken, resultaten en inzichten voor conversie optimalistie (CRO). Samen werken we aan continue verbetering. Zowel voor je website als voor je digitale marketing.

Rendement WebTeam
Trainingen en workshops

Trainingen en workshops

Have A Nice Day hecht veel waarde aan een goede samenwerking met onze opdrachtgevers. Daaronder verstaan wij ook kennisoverdracht zodat wij samen met jou kunnen werken aan meer website-rendement. Het kan wenselijk of handig zijn om door onze professionals op bepaalde gebieden te worden 'bijgepraat'. Dit kan zijn over de door jou afgenomen producten of diensten en de mogelijkheden voor de toekomst.

Hosting

Jullie website moet beschikbaar worden op internet, dit noemen we hosting. Dit gebeurt in zogenaamde datacentra. In zo'n datacentrum hebben wij tientallen servers in eigen beheer, zodat wij niet van anderen afhankelijk zijn. Hiermee heb jij maximale bereikbaarheid en kunnen wij snel en adequaat handelen in geval van storingen of wijzigingen.

Ons platform is gebaseerd op VMware technologie en de data wordt - zoals verwacht mag worden - op verschillende locaties opgeslagen. Wij monitoren 24 uur per dag, 7 dagen per week niet alleen de werking van de webservers, maar ook de performance van de websites.

Al onze servers zijn in Nederland ondergebracht. In specifieke gevallen maken wij ook gebruik van het Amazon EC2 platform.

Onze supporters.

Deze helden kun je altijd en overal vragen om hulp. Bel ze op + 31(0)73 62 72 633 of mail naar support@haveanicedayonline.nl

Quirine Vis-Akihary

Quirine Vis-Akihary

Support Coordinator

Henk van den Bosch

Henk van den Bosch

Support Developer

Tick, tock, tick, tock..