Hallo Ravenna, online marketeer.

Lycke Wiegerinck - People - 20 dec 2018
Hallo Ravenna, online marketeer.

Jazeker, niet één, maar twee online marketeers zijn deze maand bij ons gestart. Naast Gideon is ook Ravenna Sanders, 25 lentes jong, sinds begin december onderdeel van het Internet Marketing team. Ze gaat zich fulltime voornamelijk storten op Facebook advertising en Google Ads.

Haar eerste kennismaking met Have A Nice Day was meteen een goede vuurdoop; ze ging mee met het jaarlijkse bedrijfsuitje. Ravenna was nog niet in dienst, maar durfde zich wel al tussen ons feestgedruis te bewegen.

 

Vertel, hoe zijn je eerste weken bevallen?

“Supergoed! Wat een leuke mensen allemaal. Heb een geweldige introductie gehad tijdens het uitje in Limburg. Iedereen is zo toegankelijk en de sfeer is zo goed binnen Have A Nice Day. Het werk is ook ontzettend leuk. Ik kan hier nog erg veel leren op het gebied van Ads en zoekmachineoptimalisatie.”

Hoe ben je in de online marketing terecht gekomen?

“Ik heb International Leisure Management aan de NHTV gestudeerd, met marketing en leisure als richting. Daar heeft altijd mijn interesse gelegen. Na een traineeship bij Kunstbende, waar ik veel heb geleerd over online marketing en content, ben ik na een aantal banen en bureau’s verder hier terecht gekomen. En dit voelt echt heel erg goed hier.”

Goed om te horen. Gezien je de expert bent in leisure ;) hoe vul jij je tijd in naast je werk?

“Ik organiseer drum ‘n bass feestjes in Breda. Inmiddels hebben we een team van 5 man en werken we samen met Mezz in Breda (poppodium). Met decorbouwers en technici zetten we ongeveer 3 keer per jaar een feestje neer. Daarnaast vind ik het ook leuk om gezellig te borrelen met vrienden. En je kunt me regelmatig vinden in de klimhal. In Den Bosch wordt er binnenkort ook eentje geopend, dus wie weet kunnen we met een aantal collega’s een bouldergroepje beginnen...”

 

Wat ga je ons brengen naast een portie drum ‘n bass?

“Ik heb nu best wat ervaring opgedaan in Facebook advertising. Dat vind ik heel erg leuk om te doen en wil ik blijven onderhouden. Maar ik ben nu ook bezig met het behalen van mijn Google certificaten. Er valt sowieso nog heel veel te leren op online marketing vlak. Het staat namelijk nooit stil. Daarnaast is alles wat ik doe data driven en dat vind ik er zo interessant aan. Precies weten waar je op moet sturen werkt heel motiverend voor mij.”

Resultaatgericht werken en nog vele mogelijkheden die er liggen.

Dus we kunnen eigenlijk van alles aan je voorleggen.

 

“Ja ik wil nog veel doen en meer de diepte ingaan in mijn vakgebied. De variatie van de bureauwereld is een hele fijne bijkomstigheid. Ik vind het leuk om dingen uit te pluizen en te onderzoeken en dat voor mooie klanten van Have A Nice Day. Ik ben ontzettend blij met deze baan!”

 

 

Team IM

Wil je meer weten of hulp bij je online marketing activiteiten? Gideon helpt je graag! Neem dan contact met ons op! Nicole Vermulst

Nicole Vermulst

Online Marketeer

Ward van den Heuvel

Ward van den Heuvel

Online Marketeer

Frank Dittner

Frank Dittner

Senior Online Marketeer

Lycke Wiegerinck

Lycke Wiegerinck

Content & SEO Marketeer

Gideon Hummel

Gideon Hummel

Online marketeer

Ravenna Sanders

Ravenna Sanders

Online marketeer

Tick, tock, tick, tock..