Have A Nice Day aan de slag voor Collect + Go!

Martijn Vervoordeldonk - Nieuws - 24 okt 2017

We hebben altijd een bijzondere band gehad met de Jamfabriek. Ooit stonden wij aan de wieg en was de Jamfabriek bijna gevestigd in ons eigen kantoor. De Jamfabriek heeft inmiddels al meer dan 10 bewoners en er is zelfs de JamFabriekNXT, speciaal voor de scale-ups zoals Collect + Go!

 

Niet alleen de snoepjes van FruitFunk (ken je ze al?) trokken vanuit de Jamfabriek onze aandacht, maar we zijn heel blij om te kunnen melden dat wij opdracht hebben gekregen om voor Collect + Go een mobiele (native) app te ontwikkelen, samen met een klantportal en bijbehorende koppelingen.

 

Collect + Go BV is gespecialiseerd voor het aanbieden van digitale vrachtbrieven voor (inter)nationale transport. Door met Collect + Go te werken heb je als afzender één proces om transportopdrachten klaar te zetten voor transportbedrijven en charters. Door op het Collect + Go platform lading als digitale vrachtbrief aan te bieden, vervang je het huidige proces waarin vrachtbrieven worden uitgeprint en aan chauffeurs meegegeven.

Have A Nice Day heeft veel ervaring met de ontwikkeling van complexe omgevingen, soms aangevuld met mobiele toepassingen. Via onze agile werkwijze ontwikkelen we in nauwe samenwerking met onze klant slimme oplossingen, die het mogelijk maken dat zij het verschil maken in hun branche. En daar krijgen wij energie van!

 

Meer weten over de ontwikkeling van dergelijke toepassingen, of de manier waarop wij dit doen? Neem contact op met Dennis van Gent. Hij kan je er alles over vertellen.

Tick, tock, tick, tock..