Have A Nice Day sluit partnership met Batavia Groep.

Martijn Vervoordeldonk - Nieuws - 31 okt 2016
Have A Nice Day sluit partnership met Batavia Groep.

Samenwerkingsovereenkomst is beklonken.

Innovatief software- en adviesbureau Batavia Groep en Have A Nice Day Online hebben deze week hun samenwerkingsovereenkomst beklonken. Het is hun gezamenlijke missie om de beste, mooiste en meest volledige corporate websites voor woningcorporaties te bouwen. Corporaties die hun website willen vernieuwen en uitbreiden zijn bij Batavia Groep en Have A Nice Day Online aan het juiste adres. Het levert ze een duidelijk herkenbare en gebruiksvriendelijke website op die naadloos aansluit op het Huurdersportaal en andere portalen van Batavia Archipel.

Totaalpakket

Om haar klanten nog beter en vollediger van dienst te zijn, is Batavia Groep op zoek gegaan naar een vaste partner voor het realiseren van de corporate websites voor woningcorporaties.

Jeroen van Vliet, directeur van Batavia Groep, zegt:

"Wanneer een corporatie investeert in een huurdersportaal of een ander onderdeel van onze Archipel, willen ze vaak ook een nieuwe en bijpassende website. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een deskundige partner die deze expertise in huis heeft en ons verder aanvult. Die hebben we gevonden in Have A Nice Day Online. Dit bedrijf bouwt al jaren succesvolle websites die makkelijk te beheren zijn en goed gevonden worden door zoekmachines. En ze werken met Umbraco, het meest gebruiksvriendelijke en bekroonde CMS platform, waar we zelf ook mee werken. Dat spreekt ons erg aan."

Vruchten afwerpen

De eerste gezamenlijke projecten zijn inmiddels gestart. Jeroen van Vliet en Frans Coppens verwachten dat het nieuwe partnership spoedig nog meer vruchten zal gaan afwerpen.

 

Door de samenwerking met Batavia kunnen we onze klanten voortaan een totaalpakket aanbieden. We kunnen sneller schakelen en het realiseren van koppelingen werkt gewoon eenvoudiger met een vaste partner. Het werkt prettiger, sneller en efficiënter en het levert kostenbesparing op. En daar profiteren vooral de klanten van beide bedrijven van.

Over Batavia Groep

Batavia groep is een innovatief software- en adviesbureau, waarin ervaren developers en adviseurs samenwerken om innovatieve software voor woningcorporaties te ontwikkelen. Met 14 medewerkers ondersteunt Batavia Groep meer dan 45 grote, middelgrote en kleine corporaties in het gebruik van Batavia Archipel. Deze frontoffice oplossing biedt alles wat woningcorporaties nodig hebben om alle kanalen (balie, telefoon, online, social media) optimaal in te zetten.

Meer weten?

We praten je graag bij over onze partnership.

Contact Martijn Vervoordeldonk
Tomas

Martijn Vervoordeldonk

Kapitein
Tick, tock, tick, tock..