Have A Nice Day versnelt dankzij Intracto

Nieuws - 14 nov 2017
Have A Nice Day versnelt dankzij Intracto

Een hongerig bureau, voor hongerige klanten.

In 2016 zijn we actief gestart met de ambitieuze groeistrategie dat wij een hongerig bureau willen zijn, voor hongerige klanten. Klanten die hun markt willen veroveren. Daar is kennis en kwaliteit voor nodig, maar ook omvang. We willen daarom groeien naar een team van 80 collega’s. Bijna twee jaar na het formuleren van ons doel, zien wij dat er in onze markt enorm veel gebeurd is, en nog staat te gebeuren. De markt en de bureau’s groeien hard. En dat biedt naast stevige concurrenten, ook schitterende kansen.

 

We zijn dan ook enorm trots te kunnen melden dat Have A Nice Day de geplande groei nu ook echt kan gaan waarmaken. We hebben ons namelijk op 6 november jl. aangesloten bij Intracto. Het grootste zelfstandige digital agency van België. Met ruim 130 werknemers biedt Intracto uiteraard de gewenste (internationale) schaalgrootte. Maar met Intracto versterken we ons ook dankzij de Belgische experts op het gebied van marketing automation, motion design, video-animatie en development van platformen die wij tot nu toe niet zelf konden aanbieden, zoals Symfony, Drupal en Sitecore.

 

Bekijk de website van Intracto 

 

proost-overname-have-a-nice-day.jpg (1)
160 experts

Grensverleggend werk.

Dat Intracto net zo blij is met ons als omgekeerd, lees je in het blog van Pieter Janssens van Intracto. Hij runt dit Belgische topbureau dat na de overname van Have A Nice Day in totaal 160+ toppers telt. De hoofdvestiging staat in Herentals, waar ook het creatieve bureau Mosquito van de Intracto groep is gevestigd. Samen helpen we onze klanten bij het veroveren van hun markt. 

 

We behouden de naam Have A Nice Day. Wel werken we vanaf nu intensief samen met onze Belgische collega’s en schakelen elkaars expertises over en weer in. Vooral op het vlak van online marketing en e-commerce. Logisch, want Intracto is in België toonaangevend op het gebied van systemen als Hubspot, Drupal, Symfony en Wordpress. 

 

Martijn Vervoordeldonk: 'Hun expertise biedt zoveel mogelijkheden voor onze klanten. Zeker in combinatie met onze kennis van de Nederlandse en hun kennis van de Belgische markt. We verleggen dus grenzen. Klanten die de grens over willen, kunnen we zo met sprongen vooruit helpen.’

Grensverleggend werk.

Hungry? Let's meet!

Dit maakt vandaag een uitstekende dag om je digitale kansen te pakken. Feeling hungry? 

Let's meet
Tick, tock, tick, tock..