Have A Nice Ski Trip - Sölden 2015.

Joris van Ekert - Playground - 11 mrt 2015
Have A Nice Ski Trip - Sölden 2015.

Met het team (de meerderheid dan) van Have A Nice Day en Apostle op skivakantie. Waarom? Omdat dat gewoon heel erg leuk is en erg goed voor de teambuilding. HRM gaat de grens over zeg maar. En zo geschiedde… op donderdagavond met z’n allen in de bus van Harry richting Sölden, Oostenrijk.

1.Have A Nice Skitrip.png

Have A Nice Day’ers en onze ‘Apostelen’ zijn fanatieke wintersporters. Ze schuiven vroeg aan bij het ontbijt, zodat ze de rest van de dag op de piste kunnen staan. Tegen de schemering zie je ze pas terug, meestal met een biertje in de hand. De kunst van het ‘potten’ blijkt trouwens niet iedereen evengoed te verstaan. Steevast staan onze après-skiërs met twee bierpullen in de handen, elkaar verwonderend aankijkend: ‘O, heb jij ook net gehaald?’ Of is dit tactiek?
Er is ook een soort wandelclub. Zij ontdekken Innsbruck, maken mooie foto’s en stippelen, met gevaar voor eigen leven, zelfbedachte wandelroutes uit door het prachtige landschap van Sölden. 

2.Have A Nice Skitrip.png

Hoe gaaf en bijzonder is het dat je dit met je team kunt doen? En dat je het écht gezellig hebt samen? Iedereen hoort erbij en ondanks dat we onderling veel van elkaar verschillen, kunnen we het ook 'prive' goed met elkaar vinden. Is het niet op basis van wederzijdse interesse, dan is het wel op basis van wederzijds respect. Mooi man!

Work hard, play hard. 

Tick, tock, tick, tock..