Ik ben Anouk, project manager, nice to meet you!

Hans Bodde - People - 08 jan 2015
Ik ben Anouk, project manager, nice to meet you!

Nice to meet you.

Een regeltante. Aanwezig op feestjes en partijen. Heeft het liefst veel aan haar hoofd (in relatie tot werk dan). Belt graag met klanten. Moeder van 2 jongens. Woont in Oss. Studeerde Communicatie aan de HEAO. Is de nieuwe gegadigde voor ons hardloopclubje.

 

We voegen Anouk van der Burgt toe aan ons supportteam. En dat is mooi! Vanwege haar dienstverlenende, servicegerichte en organisatorische ‘skills’ kozen we voor haar. Ze is hartelijk, kan goed coördineren en lijkt met haar frisse karakter prima te passen tussen de andere Have A Nice Day’ers.

Anouk, wat is jouw toegevoegde waarde voor het team en onze klanten?

“Ik ben erg servicegericht. Ik vind het belangrijk dat klanten tevreden zijn. Dat moet gewoon! Vraagstukken dienen zo snel mogelijk goed te worden opgepakt."

 

De komende maanden zal ze vooral bezig zijn met inwerken. Handigheid krijgen in het ticketsysteem bijvoorbeeld. Kennismaken met klanten. Weten bij wie ze waarvoor moet zijn, etc. Zodra ze deze dingen onder de knie heeft zal ze actief met klanten gaan meedenken.

 

Anouk: "Hoe behalen we voor de klant zoveel mogelijk rendement? Waar liggen kansen? We willen de supportafdeling verder uitbouwen en een zo hoog mogelijk serviceniveau bereiken."

Wat spreekt jou zo aan bij Have A Nice Day?

"Via mijn vorige werkgever maakte ik kennis met Have A Nice Day. De sfeer die hier hangt, die is gewoon heel erg goed. Super fijn dat hier creatieve dingen gebeuren, daar pas ik prima tussen. Het klikte zo goed tijdens het sollicitatiegesprek dat ik al zo’n voorgevoel had, maar toen ik het verlossende telefoontje kreeg sprong ik een gat in de lucht. Ik heb hier gewoon een heel goed gevoel over. Wat me verder erg aanspreekt in de functie is het te leveren maatwerk en de constante uitdaging: de variëteit en complexiteit van vraagstukken."

Ben je ook wel eens offline? Waar houd je je dan zoal mee bezig?

"Ik loop graag hard, maar ben een tijd geleden verkeerd gevallen op mijn knie. Nu dat beter gaat bouw ik het hardlopen weer op. Veel tijd gaat naar mijn gezin. Dat krijg je hè met twee jonge kids. Daarnaast ga ik graag uit eten, weekendjes weg, lekker op vakantie. Mijn man en ik houden ook wel van een feestje. Heb er laatst nog eentje georganiseerd."

 

We wensen Anouk veel plezier en succes met de doorontwikkeling van onze supportafdeling. Wij hebben er alle vertrouwen in.

Tick, tock, tick, tock..