Intracto neemt BLUE Web Solutions over

Lycke Wiegerinck - Nieuws - 18 dec 2018
Intracto neemt BLUE Web Solutions over

Nog geen jaar nadat de Intracto groep is uitgebreid met de komst van Have A Nice Day, zet de holding een tweede strategische stap en neemt het BLUE Web Solutions uit Den Bosch over. Een zeer gedegen technische partij met uitgebreide expertise in PHP en opensource frameworks.

 

Met de overname versterkt de Intracto groep zijn technische team en onderstreept het zijn filosofie op vlak van open source.  BLUE Web Solutions bevindt zich ook in de Gruyterfabriek; dezelfde locatie als het kantoor van Have A Nice Day, wat het erg makkelijk maakt om het bedrijf te integreren in de groep. Met Blue Web Solutions zijn we in staat onze sterke, veelzijdige Nederlandse ploeg kwalitatief uit te bouwen.

Meer dan 30% groei in Nederland na 1 jaar

“We blikken erg tevreden terug op ons eerste jaar als onderdeel van de Intracto groep”, zegt Martijn Vervoordeldonk, Managing Director van Have A Nice Day. “De integratie van Have A Nice Day met Intracto is begin 2018 succesvol afgerond en met een groei van meer dan 30% kunnen we bovendien terugblikken op het sterkste groei-jaar tot nu toe." 

Nieuwe strategische stappen in Nederland

"Met de specialisten van BLUE web Solutions hebben we nu de belangrijkste programmeertalen in huis (PHP en .Net) en zetten we belangrijke stappen als digital agency in Nederland om uit te groeien tot een echte multi-stack omgeving”, aldus Martijn Vervoordeldonk.

Meer weten?

Op zoek naar vernieuwende ideeën of wil je hulp bij digitale ontwikkelingen? Wij helpen je graag. Neem contact op met Martijn Vervoordeldonk.

Martijn Vervoordeldonk

Martijn Vervoordeldonk

Kapitein

Tick, tock, tick, tock..