Nergens in Europa groeit e-commerce zo snel als in België

Online aan de slag in België

Online markt veroveren

Steeds meer Belgen vinden online hun weg. De e-commerce toename in België bedraagt maar liefst 15% per jaar. Daarmee is België het snelst groeiende online marketing land van Europa! Ben je van plan de Belgische online markt te veroveren, en wil je exact weten hoe je dat het beste kan doen? Download dan nu de gratis whitepaper ‘Online aan de slag in België’. Hierin vind je alles voor een succesvolle online marketing strategie op de Belgische markt. 

 

Denken als een Belg

De Belgische online markt is er één die je het liefst zo snel mogelijk wil bestormen. Dat begrijpen we. Maar, een Belg is geen Nederlander. Andere gebruiken, overtuigingen en een versnipperd demografisch landschap, vereisen een compleet andere aanpak voor je online strategie dan je wellicht gewend bent. Denken als een Belg is dus al een uitdaging op zich en van cruciaal belang wil je resultaat behalen. In de whitepaper check je waar je rekening mee moet houden.

 

Online marketing strategie

Een goede start vereist een doordachte online marketing strategie afgestemd op de wensen en behoeftes van de Belgische consument. Samenwerking met een lokale partner is in dit geval geen overbodige luxe! Een online marketing bureau in België kent de ins & outs van de markt en kan je hierin adviseren. Want hoe geef je de Belgische bezoeker het gevoel in eigen land te winkelen of daar een dienst af te nemen?

Aan de slag

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Vul hiernaast je gegevens in en je kunt meteen de online marketing facts van België downloaden. Heb je graag persoonlijk advies of wil je bespreken hoe je jouw online strategie of platform het beste kan neerzetten? Kom er dan eens vrijblijvend over praten. We helpen je er graag een groot succes van te maken!

Als je direct aan de slag wilt, neem dan contact op met onze relatie manager internationaal, Theo Andela: +31 682 97 57 71 of per mail.

Theo Andela

Auteur

Theo Andela

Relatie manager Nederland/België
Download gratis de whitepaper:

'Online aan de slag in België'

Over Have A Nice Day

Over Have A Nice Day

We zijn een bureau dat gaat voor resultaat. Samen zoeken we de grenzen van digital op, zodat jij jouw markt kunt veroveren. Stellen we jouw klanten en hun ervaring centraal in alles wat we doen. Hoe? Door slimmer te werken dan de rest.

Lees meer over ons
Tick, tock, tick, tock..