Steven Van Belleghem en Peter Hinssen investeren in Intracto.

Martijn Vervoordeldonk - Nieuws - 20 sep 2018
Steven Van Belleghem en Peter Hinssen investeren in Intracto.

Mooie groei in content, video en social media.

Met Steven Van Belleghem en Peter Hinssen stappen er twee internationaal gerenommeerde experts op vlak van marketing en technologie mee in het verhaal van Intracto.

Onlangs zetten we opnieuw een grote stap in onze groei op vlak van content, video en social media met de overname van Snackbytes. De komst van Steven Van Belleghem en Peter Hinssen naar Intracto is een serieuze kers op die van zichzelf al erg smakelijke taart.

Innovatieve visie op marketing en klantentevredenheid.

Dankzij hun jarenlange, internationale ervaring op vlak van marketing en technologie zitten Steven en Peter steevast op de eerste rij bij nieuwe ontwikkelingen. Niet zelden hebben ze er ook zelf een hand in.

We zijn dan ook trots dat Intracto voortaan op hun expertise en visie kan rekenen. Zo kunnen we meer dan ooit onze klanten het beste advies geven voor hun groeistrategie.

 

Steven van Belleghem is een grote naam op vlak van innovatieve marketing en klantenrelaties. Als auteur van spraakmakende boeken als The Conversation Manager en Customers The Day After Tomorrow is hij ook een veelgevraagd keynotespeaker.

 

 

steven-van-belleghem.jpg

Voorsprong op technologisch vlak.

Steven zet extreme klantentevredenheid en grensverleggend gebruik van marketing om je merk te versterken voorop als dé focuspunten voor bedrijven in de 21e eeuw. Domeinen waar Intracto nu al volop in investeert. Het is die innovatieve reflex en toekomstvisie die Stevens interesse in Intracto gewekt hebben en waarom hij nu ook zelf in onze groep stapt.

 

Peter Hinssen staat in binnen- en buitenland dan weer bekend als technologie-expert met een duidelijke visie op de impact van het digitale op onze maatschappij en bedrijven. Hij schrijft boeken en geeft keynotes over radicale innovatie en het verleggen van technologische grenzen.

peter-hinssen.jpg

Intracto als voortrekker in digitale transformatie.

Peter haalt onze sterke technologische visie aan als reden waarom hij in Intracto investeert, en dan vooral het feit dat we die visie ook in de praktijk kunnen brengen.

Als digitale partner willen we in de voorhoede zitten als het aankomt op technologische innovaties die niet alleen het eigen bedrijf maar ook de business van onze klanten future-proof maakt. Peter geeft ons op dat vlak nog meer slagkracht.

Het engagement van Steven en Peter verstevigt de fundamenten van onze groep, die jaar na jaar een groei van meer dan 30% laat optekenen. We kijken ernaar uit om, ook met onze nieuwe collega's bij Snackbytes, nog meer een complete rol te spelen in de digitale transformatie van onze klanten. En dat zowel op vlak van content, strategie, technologie, marketing als creatie.

Partnership met Intracto

Sinds november 2017 is Have A Nice Day aangesloten bij Intracto. Met nu ruim 200 werknemer versterken wij ons mede dankzij de Belgische experts op het gebied van marketing automation, motion design, video-animatie en development van platformen die wij tot nu toe niet zelf konden aanbieden, zoals Symfony, Drupal en Sitecore.

Op zoek naar een complete digitale partner?

Kom dan eens vrijblijvend praten met onze experts.

Contact Martijn Vervoordeldonk
Tomas

Martijn Vervoordeldonk

Kapitein
Tick, tock, tick, tock..