Je voelt een itch. Start van een nieuwe site?

Michiel de Nijs - Nieuws - 26 okt 2017
Je voelt een itch. Start van een nieuwe site?

Where we are going.

Maart 2016. We merkten de laatste jaren dat het onduidelijk voor jou als klant is hoe wij jouw organisatie kunnen helpen jullie markt te veroveren. Dat we dat kunnen door het allerbeste werk te leveren. Door het samen te doen. En voor de lange termijn resultaten te leveren. Het werd tijd om je voor te stellen aan een nieuw Have A Nice Day. Hongeriger dan ooit.

 


Niet lang daarna besloot Martijn (onze oprichter en kapitein red.) daarop deel te nemen aan een ondernemerstraject. Het voelde als een startschot voor een nieuwe aanpak. We gingen steeds meer geloven dat we veel meer kunnen bereiken met ons geweldige team. We merkten intern wel, dat de bezieling en ambitie van ons als mede-eigenaren begrepen werd, maar nog niet door iedereen gevoeld. Nu was het moment om die groeiende ambitie breder uit te dragen.

 

Scherper.

Dat leidde tot verschillende interne verbetertrajecten. Waarbij we onze klanten nog veel centraler zetten in onze denk- en werkwijze. De 'Scaling Up!'-strategie (van Verne Harnish) hielp ons hiermee. Het dwong ons scherpe doelen te formuleren en liet ons aanvankelijk vooral navelstaren. In energieke sessies herijkten we daarom onze kernwaarden en pasten daar het volledige HRM beleid op aan. We slepen tegelijkertijd onze merkpositionering en onze visie scherper en scherper.

 

Terug naar de tekentafel.

Intern betrokken we bij vrijwel alle sessies en tussentijdse reviews veel collega’s en klanten uit verschillende hoeken. Dat raad ik iedereen aan. Het is waardevol en verhelderend. Al moet je af en toe terug naar de tekentafel, het zorgt voor een veel scherper verhaal met draagvlak. Een verhaal ook, dat we vervolgens met verschillende klanten deelden en verbeterden. 

 

We discover, create, build and grow. 

Nu kunnen we naar buiten toe met een nieuw verhaal, onze nieuwe visie op hoe we de dingen willen doen. We staan daarmee aan het begin van een nieuwe fase die we ingaan als bureau met tomeloze ambitie. Hongerig noemen we dat zelf. Liefst met klanten die diezelfde ambitie delen om geweldige digitale ervaringen te creëren. Om zo hun markt te veroveren. Daar is inzicht en kennis voor nodig. Maar vooral ook lef. Samen grenzen verleggen, gamechanging concepten en platformen ontwikkelen en blijven perfectioneren. Met slimme online marketing je business laten groeien. Vol overgave, vol vertrouwen. 

 

Let's make something awesome!

Developers-area-wide-Have-A-Nice-Day.jpg

Benieuwd naar het resultaat?

Onze website zegt alles. Maar voel je vrij om een toelichting te vragen aan Michiel of Martijn. Want ons ontmoeten is de beste ervaring. 

Contact us
Tick, tock, tick, tock..