Val op met je eindejaars communicatie.

NiceToKnow - 13 nov 2018
Val op met je eindejaars communicatie.

Time to shine

De feestdagen zijn het perfecte moment om iets extra te doen voor je klanten en je collega's. Een gepersonaliseerde kerstkaart misschien? Of beter nog: een feestelijke filter voor social media of zelfs een online spelletje? We zetten een aantal grote en kleine ideeën op een rij om je te inspireren.

Geef je communicatie een feestelijk tintje.

Een afbeelding in de e-mailhandtekening van je collega's is zo gemaakt en het bereik is enorm. Wens je contacten een fijn eindejaar en vermeld je eindejaars promoties. Je kan ook je website en je nieuwsbrief in een kerstsfeer opmaken. Zo val je op een positieve manier op bij je bezoekers.

E-mail-signature-1-2.jpg

Ontwerp een leuke filter voor social media.

Ontwerp een feestelijke filter die je fans op social media kunnen gebruiken. Wanneer zij hun creaties delen met hun vrienden, vergroot je automatisch je bereik en krijg je er misschien weer extra volgers bij.

 

face-filter@2x.jpg

Creëer interactie dankzij een online spel.

Koppel een op maat gemaakt spel aan een eindejaars actie op social media en verhoog de interactie met je fans. Ook een eenvoudige winactie waarbij je volgers hun leukste kerstfoto's of lelijkste kersttruien op je pagina posten is al een stap in de goede richting.

santa-game.jpg

Maak een eindejaars filmpje voor je klanten.

Bewegend beeld maakt altijd meer impact. Een leuk eindejaarsfilmpje van je collega's is de meest persoonlijke manier om je klanten te bedanken voor het afgelopen jaar en blijft gegarandeerd hangen. Liever een swingende animatie in jouw huisstijl? Ook dat is geen probleem.

Stuur een originele kerstkaart.

Verdwijn niet in de stapel met standaard kerstwensen en stuur een gepersonaliseerde (online of fysieke) wenskaart, met eventueel een interactieve verrassing.

kaart.jpg

Organiseer een Secret Santa-feest.

Geschenken krijgen is altijd leuk, zeker als je op voorhand niet weet van wie je ze krijgt. Met onze Secret Santa Organizer zet je in geen tijd een kerstfeest op voor je collega's.

secret.jpg

Sluit af met een eindejaars event.

Voor je collega's, je klanten of allebei: een eindejaars event is de perfecte manier om voor persoonlijke interactie te zorgen. Kijk samen terug op het afgelopen jaar en haal de banden aan om het nieuwe jaar vlot te starten.

Laat ons je helpen.

Hoor je de Jingle Bells nu al rinkelen? Neem dan snel contact op en we zorgen dat je kerstslee een vliegende start maakt! Hopelijk kunnen we er samen vuurwerk van maken.

Contact Sander Kouwenberg
Tomas

Sander Kouwenberg

Business Developer
Tick, tock, tick, tock..