Van 15 naar 40 content experts: alles in huis voor je content marketing.

Nieuws - 10 sep 2018
Van 15 naar 40 content experts: alles in huis voor je content marketing.

Welkom Snackbytes! Deze overname zorgt voor een stevige injectie aan creativiteit op vlak van content en vormt een mooie toevoeging aan ons getalenteerde team van marketing en creatie specialisten bij de Intracto familie. Snackbytes staat bekend om zijn professionele en creatieve aanpak van content marketing en social media. Gedreven door een ploeg van 25 experts in video, copywriting, illustratie en andere gebieden. Vanuit het kantoor in Antwerpen werken zij voor klanten als Quick-Step, McDonald's, Dewaele en Kom Op Tegen Kanker.

Een leidende rol in creatieve content, social media en video

De creatieve experts van Snackbytes vormen een perfecte aanvulling op het veelzijdige team dat bij ons al jaren garant staat voor kwaliteitsvolle creatieve content projectenDe overname is een bewuste investering in creatieve content, met de nadruk op video. Online video groeit exponentieel, zowel op het vlak van consumptie als op het vlak van advertising. We zijn ervan overtuigd dat we daarom ook met creatieve content een leidende rol moeten spelen om onze klanten te helpen hun doelstellingen te bereiken of zelfs te overtreffen.


Met de overname voegen wij met Antwerpen een derde uitvalsbasis toe, na Herentals (BE) en ‘s Hertogenbosch (NL). Samen vertegenwoordigen we meer dan 500 klanten, waaronder klinkende namen als Canon, Quick-Step en Michelin. Hiermee verstevigen wij onze positie als toonaangevend onafhankelijk bureau in de Benelux.

 

 

Creatieve content

Op zoek naar vernieuwende video, knappe copy of degelijk design? Wij helpen je graag. Neem contact op met Lycke Wiegerinck.

Lycke Wiegerinck

Lycke Wiegerinck

Content & SEO Marketeer

Tick, tock, tick, tock..