Voice Search

Voice Search

Is jouw content al klaar voor de nieuwe manier van zoeken?

Waarom zijn bananen krom? Het antwoord hierop geeft Google weer in een zogenaamde featured snippet. Wat dat is en hoe je in die positie terecht komt? Meer hierover lees je in de whitepaper. Maar vooral ook hoe belangrijk content is met de komst van voice search.

Dat content key is wist je natuurlijk al lang. Weet je ook hoe je je content zo moet maken om je persona’s echt antwoord te geven? En daarmee dus ook hoog scoort in zoekmachines? Voice search is simpelweg de term voor gesproken zoekopdrachten. In de VS is het al hip en happening, en binnenkort zal het hier ook de normaalste zaak van de wereld zijn.

whitepaper voice searchWij geven je de tips & tricks van voice search: een wereld vol kansen waarin je met de juiste content marketing kunt goed kunt scoren.

Download de gratis whitepaper nu en begin vandaag nog met je content optimaliseren.

In onze whitepaper nemen we je mee langs de belangrijkste begrippen, voordelen en nadelen. 

  • In slechts 10 minuten lezen weet je alles over voice search
  • Met de belangrijkste tips ter voorbereiding
  • Een goed begin voor je content optimalisatie
Lycke Wiegerinck

Auteur

Lycke Wiegerinck

Content & SEO Marketeer
Download gratis de whitepaper:

'Voice Search'

Over Have A Nice Day

Over Have A Nice Day

We zijn een bureau dat gaat voor resultaat. Samen zoeken we de grenzen van digital op, zodat jij jouw markt kunt veroveren. Jouw klanten en hun ervaring stellen we centraal in alles wat we doen. Hoe? Door slimmer te werken dan de rest.

Lees meer over ons
Tick, tock, tick, tock..