Bosal

Een global platform voor een globale fabrikant.

Klant Bosal
Case Corporate platform
Product Drupal CMS
Bosal

Innovation as business driver.

In België is Bosal vooral bekend als producent van uitlaatsystemen, maar de activiteiten van de organisatie zijn wereldwijd veel breder. Om die boodschap duidelijk weer te geven, ontwikkelden we een internationale corporate website.

bosal-desktop-mob.png

Een fris en professioneel ontwerp

Naast het vervaardigen van producten, is de Bosal groep ook sterk bezig met innovatie en research. Die kernboodschap moest zeker aanwezig zijn in de website.

Over Bosal

Bosal werd opgericht in 1923 in Alkmaar, maar het hoofdkwartier bevindt zich vandaag in het Limburgse Lummen. De jaarlijke omzet bedraagt meer dan € 700 miljoen en de groep telt 4.900 medewerkers, verdeeld over maar liefst 29 fabrieken en 18 distributiecentra.

Geïntegreerde tools

Via de geïntegreerde towbar & exhaust product catalog, kunnen B2B-klanten snel en eenvoudig de juiste aftermarket-componenten zoeken en bestellen.

Geïntegreerde tools
Intelligente filters.

Intelligente filters.

Bosal biedt een enorm aanbod. Dat vraagt om een goede zoek- en filteroptie om snel tot het gewenste eindresultaat te komen. We ontwikkelde een custom zelflerende zoekfunctie en overzichtelijke resultatenpagina.

Meer weten over deze case?

Mijn hart gaat sneller kloppen van (digital) automotive. Enthousiast geworden van deze Bosal case? Neem gerust contact op. Ik ben direct bereikbaar op 06-54977010.

Contact Sander Kouwenberg
Tomas

Sander Kouwenberg

Business Developer

Alphabet Private Lease

Klant
Alphabet

Alphabet Occasions online sales

Klant
Alphabet Nederland
Tick, tock, tick, tock..