Farmaline

Dé online apotheek.

Klant Farmaline
Case E-apotheek
Expertise E-commerce
Farmaline

Samen groeien door e-commerce.

Farmaline is een online apotheek die in meer dan 14 landen actief is en zich vooral focust op medicijnen, verzorgingsproducten en voedingssupplementen. Via de e-apotheek kunnen producten op eender welk moment gekocht en aan huis geleverd worden. Farmaline werkt met een uitstekende online service via telefoon, e-mail en chat.

 

 

 

Over de klant

Over de klant

FARMALINE dé online apotheek voor België. Schoonheidsproducten en medicijnen zonder recept online bestellen en aan huis laten leveren. Discreet, snel en veilig.

Over de grenzen heen.

Om bovendien in meerdere landen succesvol aan e-commerce te kunnen doen, stemmen we de verschillende landversies van de webshop af op de cultuurverschillen per land. De wetgeving over bijvoorbeeld SEA is niet overal gelijk.

farmaline-worldmap.png

Vooruitgang in e-commerce op alle vlakken.

Technologische innovatie


We houden ervan om op technologisch gebied te innoveren. Wat dat betreft staan we met Farmaline met de neus in dezelfde richting. Samen met hen werken we voortdurend aan het verbeteren van bestaande toepassingen

Schaalbare oplossingen


Om het vele dataverkeer dat Farmaline te verwerken krijgt goed op te vangen, werken we onder andere met Amazon Web Services. We schakelen de verschillende types clouds in om alles vlot te laten verlopen.

Digitale strategie


Intracto verzorgt op dagelijkse basis de online marketing van Farmaline. Dat omvat onder meer SEA, SEO, affiliate marketing en geautomatiseerde getrouwheidsmails.

farmaline-dektop-mob.png

Doorgedreven digitaal marketing beleid.

Advertentiestrategie


Door heel gericht te adverteren, meten we de impact van de advertentiebudgetten die we op verschillende kanalen inzetten. Dat doen we met als doel zo efficiënt mogelijk sales te genereren.

Gebruikers monitoren


We brengen de manier waarop bezoekers op Farmaline navigeren in kaart en we doen A/B-tests om via statistieken zwart op wit te zien welke indeling en lay-out het beste werken. Zo maken we het de bezoekers zo aangenaam mogelijk.

Marketingautomatisatie


Door aan e-crm en marketingautomatisatie te gaan doen, sporen we bezoekers die iets bij Farmaline gekocht hebben op zorgvuldig uitgekozen momenten aan dat opnieuw te doen, zodanig dat we klanten kunnen binden.

farmaline mob2.jpg

Meer weten over deze case?

Neem gerust contact op. Ik ben direct bereikbaar op 06-54977010.

Contact Sander Kouwenberg
Tomas

Sander Kouwenberg

Business Developer

Van Helden Relatiegeschenken

Klant
Van Helden Relatiesgeschenken

Alphabet Occasions online sales

Klant
Alphabet Nederland
Tick, tock, tick, tock..