Havep

You'll never work alone.

Klant Havep
Case Rebranding
Expertise E-commerce
Havep

Werk met een goed gevoel.

De gespecialiseerde adviseurs van HAVEP helpen je bij het kiezen van de juiste kleding. Onze collega's van Intracto helpen HAVEP bij hun strategische keuzes op het vlak van branding, content marketing, digitale platformen en B2B e-commerce.

 

Over de klant

Over de klant

HAVEP heeft een traditie van 150 jaar in de productie van kwaliteitstextiel voor en door professionals. Het hoofdkwartier is gevestigd in Goirle.

Service op het hoogste niveau.

Het webplatform integreert het product- en serviceaanbod met een extranet en B2B e-commerce platform. Daarin is hetzelfde serviceniveau doorgetrokken dat HAVEP sinds jaar en dag offline aan haar klanten biedt.

havep-desktop-mob.png

Geïntegreerde e-commerce.

Het platform is geïntegreerd met de interne systemen (ERP/CRM) en zorgt voor een vlotte manier om informatie te raadplegen en bestellingen te plaatsen.

 

havep3.jpg

Een naadloze integratie van creativiteit en technologie.

Onze creatieve hub Mosquito zorgde voor een volledige rebranding, die begon met een nieuwe merkidentiteit en eindigde... wel, bekijk het casefilmpje hieronder:

High-end over de totale lijn.

De studio zorgde voor een vlotte vertaling van de nieuwe merkidentiteit naar high-end brochures, presentaties, posters, ... tot en met de volledige visuele herinrichting van het Texperience Center, een interactieve en multifunctionele ruimte waar de beleving van textiel centraal staat.

havep-work.png

Meer weten over deze case?

Neem gerust contact op. Ik ben direct bereikbaar op 06-54977010.

Contact Sander Kouwenberg
Tomas

Sander Kouwenberg

Business Developer

Sligro

Klant
Sligro en Tintelingen

Cadac store

Klant
Cadac
Tick, tock, tick, tock..