Nieuwe website Henkelman Vacuum Systems

Een inspirerende productbeleving met smaak

Klant Henkelman Vacuum Systems
Case Redesign website
Product Umbraco
Henkelman Vacuum Systems

Als 99,8% van alle zuurstof weghaalt, blijft alles beter bewaard.

De moderne foodindustrie, de beste sterrenchefs ter wereld, supermarkten en ook non-food bedrijven die zaken veilig willen bewaren. Allemaal gebruiken ze de vacuum systemen van Henkelman. Aan ons de eer om een nieuw digitaal platform te ontwikkelen waarmee we bestaande en nieuwe doelgroepen van Henkelman gaan inspireren en informeren?

henkelman-collage.jpg

Scrum op afstand.

De klant heeft voorwerk gedaan in een strategie traject. Gezamenlijk hebben we, op locatie bij Henkelman, de persona's en hun klantreis getoetst. Hier zijn we vooral ingegaan op de specifieke behoeften van de persona's. Aan de hand hiervan hebben we een site structuur opgezet, om vervolgens de wireframes en een visueel design te maken. De klant heeft zeer pro-actief bijgedragen aan deze fases, waardoor het bouwtraject heel soepel is verlopen.

Dit is een 'scrum-op-afstand' traject geweest: Henkelman heeft via Slack regelmatig contact gehad met onze ontwikkelaars om alle vragen en opties te bespreken.

henkelman-case@2x.jpg

Gebruiksvriendelijkheid voorop.

Een nieuwe website, specifiek gericht op de diverse persona's en hun klantreizen, gebouwd in Umbraco. De klant kan de site volledig zelf beheren en aanpassen. Waar nodig ondersteunen wij. De site richt zich met name op de behoefte om informatie in te winnen over de producten en diensten van Henkelman, en om support te leveren aan (eind)gebruikers. Daarnaast worden partners van informatie voorzien over Henkelman.

Het eindresultaat: een goede en logisch werkende site. Een die zich technisch niet eenvoudig laat uitleggen, en toch visueel mooi en begrijpelijk is gepresenteerd.

Al jaren partner

Henkelman is al jaren partner van Have A Nice Day (sinds 2001!). Zij richten zich op de internationale markt voor vacuüm verpakken. Een Henkelman (vacuüm machine) staat garant voor snelle en soepele werking met een goed resultaat.

henkelman-phones@2x.jpg
henkelman-office.jpg
quote-charlotte@2x.jpg

"Een prachtige reis"

Het was een interessante, maar vooral prachtige reis die we samen met Have a Nice Day hebben mogen maken en waarbij we elk station open, pragmatisch en professioneel hebben aangedaan, bekeken vanuit verschillende perspectieven en disciplines.

Voor ons als klant enorm prettig om te kunnen vertrouwen op de online marketing expertise van Have a Nice Day. En een geruststellende gedachte om na bijna 10 jaar samenwerking tot de conclusie te komen dat we nog steeds bij de juiste online specialist zitten.

Charlotte Maassen, Marketing & Communications

De makers.

Een 'team as a service' voor dit project.

Koen van Ras

Koen van Ras

Frontend & Backend Developer

Nicole Vermulst

Nicole Vermulst

Online Marketeer

Milan Vogels

Milan Vogels

Frontend Developer

Joep Snijders

Joep Snijders

Designer & Frontend Developer

Anouk van der Burgt

Anouk van der Burgt

Project Manager

Goede voorbereiding is het halve werk.

Een klant waar we al jaren mee samenwerken, die blijven we koesteren. Ben je ook geïnteresseerd in een longterm commitment?

Contact Dennis van Gent
Tomas

Dennis van Gent

Digital strateeg

Blueriq

Klant
Blueriq

Createment

Klant
Createment
Tick, tock, tick, tock..