Maxado

Webshop en CMS in één.

Klant Maxado
Case U-commerce
Product Webshop + CMS
Maxado

U-commerce, een gebruiksvriendelijk platform.

Een aantal jaar geleden heeft Maxado gekozen voor een platform waarmee zijzelf niet goed uit de voeten konden m.b.t. contentcreatie. Bij het wisselen van banner of aanpassen productspecificaties was de hulp van een developer nodig. Na een korte meeting met Maxado was duidelijk dat Have A Nice Day een oplossing kon bieden voor de meertalige website op een gebruiksvriendelijk platform. Een platform dat zeer makkelijk kan worden onderhouden, zonder dat er veel technische kennis nodig is.

Maxado1.png
Over Maxado

Al meer dan twintig jaar is Maxado hét bedrijf voor professionele duurzame en innovatieve verpakkingsmogelijkheden. Vooral voor de markt van technische producten maken zij passende koffers. Dat betekent dat zij de markt als geen ander kennen. In de loop der jaren hebben ze verschillende stappen genomen en inmiddels weten ze dat de meest toegevoegde waarde hebben in het vinden en organiseren van de beste oplossingen voor hun klanten. 

Gebruiksvriendelijkheid als uitgangspunt.

Het platform stelt Maxado in staat om geavanceerde features op een makkelijke manier te beheren: SEO, taxonomiëen, uitgestelde publicatie en de-publicatie.

Als basis gebruiken we, naast maatwerk, een modulair blokkensysteem van U-commerce en samen met de huidige huisstijl van Maxado zorgen we ervoor dat de inhoud automatisch vormgegeven wordt, zowel op desktop als mobiel. Maxado kan zich dus echt concentreren op de inhoud van de website.

U-commerce i.c.m. Umbraco CMS brengt elke willekeurige onderneming gericht op B2B of B2C goede commerce functies en content mogelijkheden. Zowel U-commerce als Umbraco blijft meegroeien met je bedrijfsbehoeften en komt zeer regelmatig met nieuwe updates voor een verbeterde perfomance.

Gebruiksvriendelijkheid als uitgangspunt.

Team

Wij hebben dit gerealiseerd.

Frans Coppens

Frans Coppens

Business Development Manager

Koen van Ras

Koen van Ras

Frontend & Backend Developer

Lieke Heijne

Lieke Heijne

Frontend Developer

Meer weten over deze case?

Enthousiast geworden over deze Maxado webshop case of wil je meer weten over Umbraco i.c.m. U-commerce? Neem gerust contact op. Ik ben direct bereikbaar op 06-54977010.

Contact Sander Kouwenberg
Tomas

Sander Kouwenberg

Business Developer
Tick, tock, tick, tock..