Q8 tankstations België

Zoveel meer dan een tankstation.

Klant Q8 tankstations België
Case Q8 Easy
Services Content marketing
Q8 tankstations België

Service met een byte.

Q8 is zoveel meer dan een tankstation, het is een echte service hub. Je kan er verse broodjes eten tijdens de middag, vers eten kopen ’s avonds, je auto wassen, vers brood kopen, … 

Snackbytes, sinds kort onderdeel van Intracto, hielp Q8 in 2017 met het in de picture zetten van deze concepten. Dit doen zij door het bedenken, creëren en verspreiden van snackable content. Het primaire kanaal is Facebook, waarbij lokale targetting een erg belangrijke rol speelt.

Acties

Volle Bak Woensdag: een actie die meerdere malen per jaar wordt ingezet. De content die zij creëerden ondersteunt een grote radiocampagne. Plus punten: met de Delhaize plus punten kaart kan je punten sparen tijdens het tanken. Een zeer populaire actie bij de Belgische klanten.

Wat eten we?

De grote Q8 stations hebben vaak een Delhaize Shop & Go. De content inspireert de (lokale) doelgroep om na het werk aankopen te doen in de Q8 winkel.

Q8 stories.

De medewerkers van Q8 zijn experts in hun vak. In een reeks ‘Q8 stories’ wordt het gezicht achter de Q8 vestiging getoond. Tevens wordt het MVO karakter van de organisatie belicht door creatieve animaties.

Over de klant

Over de klant

Vanuit het hoofdkantoor in Antwerpen worden de Benelux activiteiten aangestuurd. Q8 Belgium telt ongeveer 450 tankstations onder de merken Q8 en Q8 Easy en zijn daarmee een grote speler in de Belgische retailmarkt.

DE RESULTATEN

Cijfers op een rij

65

Content producties per taal

8

Posts p/mnd

+18%

Facebook fans

Meer weten over deze case?

Mijn hart gaat sneller kloppen van (digital) automotive. Enthousiast geworden van deze Q8 case? Neem gerust contact op. Ik ben direct bereikbaar op 06-54977010.

Contact Sander Kouwenberg
Tomas

Sander Kouwenberg

Business Developer

Volvo

Klant
Volvo België

Alphabet Occasions online sales

Klant
Alphabet Nederland
Tick, tock, tick, tock..