Sligro

Eén kerstgevoel, twee websites, duizenden producten.

Klant Sligro en Tintelingen
Case Nieuwe websites
Product Wordpress
Sligro

Nieuwe websites Sligro-kerstpakketten en Tintelingen

Na de grootste overname in kerstgeschenkenland vorig jaar, waren Tintelingen en Sligro kerstpakketten toe aan een redesign van hun website. Eén die de gebruikers centraal zet en veel meer merkbeleving mogelijk maakt. De kerstsfeer proeven zodra je op de website landt.

tinteling-sligro-samen.jpg

Strategie

De strategische fase leidde tot twee verschillende concepten voor de websites. Bij Tintelingen is dit voornamelijk inspiratie en een lead generator. Bij Sligro verschuift de functie van de website door het jaar heen. Van lead generator met heel veel inspiratie in het voorjaar tot naar een volledig e-commerce platform richting het einde van het jaar.

Over Tintelingen

Tintelingen is sinds 2003 marktleider in eigen keuze kerstpakketten. Zij zijn erin gespecialiseerd je medewerkers te verrassen met optimale cadeauconcepten, waarbij alles voor je geregeld wordt. Van assortiment, logistiek tot je eigen webshop!

Tintelend maatwerk zit in hun DNA verankerd; het is immers jouw cadeau en dus bepaal jij hoe je Tintelingen eruit zien. Jaarlijks worden zo’n 400.000 medewerkers met een tinteling verrast.

Over Sligro

Sligro is al ruim 40 jaar dé partner voor al je kerstpakketten. Kant-en-klaar of zelf samenstellen? Sligro helpt je in één van hun showrooms met het samenstellen van een uniek kerstpakket. Of kies uit de huisselectie: elk jaar stellen smaakexperts weer heerlijke kerstpakketten samen om je medewerkers te verwennen. En ophalen in de vestiging of afgeleverd op jouw bedrijfsadres? Wat je ook wilt, bij Sligro kun je rekenen op een perfecte levering van jouw kerstpakketten.

sligro-tintelingen-sfeer-3.png
Een cadeau voor 't oog

UX Design

Merkbeleving, inspiratie en een hele duidelijke uitleg over de producten en werkwijze. Het valt niet mee om dit te vertalen in een fris design. Eén waarbij alle concepten, alle producten en vooral ook alle inspiratie samen een geheel vormen. En dat voor twee merken...sligro-tintelingen-schermenbijelkaar.jpg
Online Marketing

Online Marketing

Van eerdere trajecten wist Tintelingen hoe statistieken het beeld op de werkelijkheid beïnvloeden. Voor de nieuwe sites gebruiken we dan ook data-analyses. Met online marketing campagnes (o.a. SEO, SEA) genereren we meer leads en meer merkbekendheid in de markt. Met de juiste tone of voice en strakke copywriting weten we bezoekers te boeien en te binden aan de merken.

Development

Voor Tintelingen, voor Sligro en voor ons is Blue Web Solutions (BWS) een vaste partner. Handig dat ze onze benedenburen zijn in de Gruyterfabriek. Met de Wordpress experts van BWS realiseerden we de sites in sneltreinvaart.

Development
Creatieve club

Klant aan het woord

  • Fijne en vooral verhelderende customer journey sessie
  • Goed inlevingsvermogen in onze klanten
  • Heel tevreden met het eindresultaat
  • Een fris design met de belangrijke elementen en huisstijl behouden

Miranda Korsten, Commercieel Manager Sligro Kerstpakketten

De makers

Een 'team as a service' voor dit project.

Anouk van der Burgt

Anouk van der Burgt

Project Manager

Frank Dittner

Frank Dittner

Senior Online Marketeer

Lycke Wiegerinck

Lycke Wiegerinck

Content & SEO Marketeer

Michiel de Nijs

Michiel de Nijs

Creative Director / Strateeg

Meer weten over deze case?

Of behoefte aan meer merkbeleving en conversie? Neem contact op met Michiel.

Contact Michiel de Nijs
Tomas

Michiel de Nijs

Creative Director / Strateeg

Blueriq

Klant
Blueriq

LIV Wonen

Klant
LIV Wonen
Tick, tock, tick, tock..