Van Hoecke

Flexibiliteit en maatwerk op het scherp van de snede.

Klant Van Hoecke
Case Gestroomlijnd e-commerceplatform
Branche Meubelindustrie
Van Hoecke

No-nonsense mentaliteit.

De producten van Van Hoecke vind je in praktisch elk huis in de Benelux. Ook op communicatief vlak onderscheidt de onderneming zich door hoge kwaliteit aan een no-nonsense mentaliteit te binden. Onze collega's van Intracto helpen Van Hoecke die lijn online door te trekken.

Over de klant

Over de klant

Van Hoecke is een bedrijf uit Sint-Niklaas dat sinds eind jaren '60 handelt in meubelonderdelen. De onderneming uit het Belgisch Waasland blinkt al ruim 25 jaar uit als marktleider in logistiek en maatwerk voor meubelcomponenten. Het bedrijf produceert 10.000 voorgemonteerde lades per week.

Een naadloze integratie.

Om die marktpositie ook online uit te stralen, bouwde Intracto samen met hen een sterk platform uit. Het platform integreert naadloos beleving en tools, e-commerce en content.

vanhoecke-desktop-mob.png

Een gestroomlijnd e-commerceplatform.

Klanten krijgen via het e-commerceplatform rechtstreeks toegang tot hun productassortiment, prijzen en configuratoren. Met die laatste kan maatwerk rechtsreeks in de browser besteld worden, samen met de enkelvoudige producten.

Specifieke features in het platform: ondersteuning voor meerdere winkelmandjes (projecten), een offerte wizard, referentiemanagement, favoriten, (sub)gebruikersbeheer en een omvangrijk realtime klantendashboard.

 

vanhoecke2.jpg

Meer weten over deze case?

Enthousiast geworden van deze Bouw & Wonen case? Neem gerust contact op. Ik ben direct bereikbaar op 06-54977010.

Contact Sander Kouwenberg
Tomas

Sander Kouwenberg

Business Developer

LIV Wonen

Klant
LIV Wonen

KlokGroep

Klant
KlokGroep
Tick, tock, tick, tock..