Volvo

Landelijk marketing platform voor het dealernetwerk

Klant Volvo België
Case Merkdealer platform
Product Drupal 8 CMS
Volvo

68 websites in één klap.

Voor de 68 vestigingen van het Volvo dealernetwerk in België en Luxemburg ontwikkelden we een gebruiksvriendelijke website-builder. Dealers kunnen hierin snel met zowel eigen als centraal gestuurde content aan de slag.

volvo-desktop-mob.png

Een online aanwezigheid op ieders tempo.

Volvo stelt centraal heel wat inhoud ter beschikking. De dealers kunnen daarmee hun eigen platformen vullen, maar ze hebben daarnaast de vrijheid om eigen content te publiceren. Zo beweegt het platform mee met de digitale volwassenheid & ambities van de verschillende dealers.

Over Volvo

In 1927 rolde de eerste Volvo van de band in Göteborg. Sindsdien volgden de successen elkaar op, onder andere met baanbrekende innovaties in veiligheid. Volvo is ondertussen een wereldmerk met fabrieken in Zweden, België en China.

Gebruiksvriendelijkheid als uitgangspunt.

Het platform stelt dealers in staat om geavanceerde features op een makkelijke manier te beheren: SEO, taxonomiëen, uitgestelde publicatie en de-publicatie.

Gebruiksvriendelijkheid als uitgangspunt.
Altijd in stijl, thuis of onderweg.

Altijd in stijl, thuis of onderweg.

Via een modulair blokkensysteem en een toegepaste corporate identity zorgen we ervoor dat de inhoud automatisch vormgegeven wordt, zowel op desktop als mobiel. De dealers kunnen zich dus echt concentreren op het inhoudelijke.

DE RESULTATEN

Cijfers op een rij

68

Websites in één klap live

2

Talen & landen

2

Key content editors: Volvo België & dealer

Meer weten over deze case?

Mijn hart gaat sneller kloppen van (digital) automotive. Enthousiast geworden van deze Volvo case? Neem gerust contact op. Ik ben direct bereikbaar op 06-54977010.

Contact Sander Kouwenberg
Tomas

Sander Kouwenberg

Business Developer

Q8 tankstations België

Klant
Q8 tankstations België

Opel België

Klant
Opel België
Tick, tock, tick, tock..